Uiteraard hebben wij ook vele foto’s staan op onze Facebookpagina. Bekijk ze op deze link!

Een luxe pro. PVC Partytent van 4m x 6m geplaatst tegen het huis aan. Verder statafels met witte stretch rokken, rieten barkrukken, chique partyverlichting wit & een sterk gasheaters om het geheel lekker warm te houden.

Alle onderstaande inspiratiefoto’s zijn van de luxe pro. Partytenten zijn nog niet voorzien van het nieuwere en sterkere PVC-zeil, die vanaf begin maart 2014 leverbaar zijn. Onze luxe pro. PVC Partytenten kunt u tegenkomen op een gezellig tuinfeest of zelfs een grootschalig evenement en bedrijfsfeest!

Onderstaande foto’s toont hoe elegant en sfeerverhogend de luxe Pagode tenten zijn. De luxe Pagode tenten zijn perfect te koppelen met op maat gemaakte regengoten, zodat ieder gewenst formaat gecreëerd kan worden.

Voor een overbrugging van 22 meter naar het altaar is er gekozen om deze afstand te overkappen met een luxe pro. Partytent van 3m x 10m & 3m x 12m , aan elkaar gekoppeld. Het altaar stond onder 2 luxe pro. Partytenten van ieder 6m x 10m. Op de 2de foto is goed te zien hoe de chique partyverlichtingen ‘s avonds goed tot hun recht kwamen.

Voor een groot familiefeest in Delfsgauw moest er een luxe pro. Partytent geplaatst worden van 6m x 16m aangezien er ruimte genoeg moest zijn om 10 professionele bierbanksets en meerdere buffettafels te plaatsen. Verder moest er natuurlijk genoeg ruimte overblijven voor iedereen om zich vrij te bewegen.

Voor een trouwfeest in het prachtig gelegen Ouddorp zijn er 4 luxe pro. Pagode tenten opgebouwd van de afmeting 5m x5m. In de luxe pro. Pagode tenten is er gekozen om de luxe rubberen vloer neer te leggen voor een nette afwerking. Verder zijn er 3 gasheaters geplaatst, waaronder 1 staande, om bij eventueel frissere momenten de temperatuur aangenaam te houden voor de gasten.

Onderstaande foto is genomen op een prachtige locatie aan de Loosdrechtseplassen. Voor een evenement met 500 genodigden is er gekozen om 4x een luxe pro. Partytent van de afmeting 6m x 12m te plaatsen. Door de gunstige temperaturen op desbetreffende dag, is er gekozen om merendeel van de ramen weg te laten. Ook zijn alle voorkanten en achterkanten weggelaten zodat de verkoelende wind goed door de Partytenten heen kan waaien, aangezien deze optie mogelijk is met onze luxe pro. Partytenten.

Voor een verjaardag van een vaste klant is er gekozen om 2 luxe pro. Pagodetenten te plaatsen van de afmeting 5m x 5m in de tuin naast de woning. Voor de inrichting is er gekozen om blauwe rokken te gebruiken en wit/crèmekleurige stoelen en krukken. Voor de vloer zijn de luxe rubberen matten gebruikt aangezien het grasveld verre van egaal is.

SAMSUNG

Onderstaande foto toont een luxe Pagodetent van 5m x 5m bij een hockeyvereniging in Vlaardingen. Voor het jaarlijkse verenigingsfeest hebben wij meerdere van deze luxe Pagodetenten moeten plaatsen rondom de hockeyvelden.

Onderstaande foto’s zijn genomen enkele uren voor het trouwfeest. Goed is te zien hoe alle stoelen en tafels matsen met elkaar. Aangezien de luxe pro. 6×12 Partytent op een grasveld geplaatst werd, is er gekozen om grotendeels van de vloer te bedekken met de rubberen vloermatten. Voor de ondergrond van de buffettafels waar de catering gehouden werd, is er gekozen om luxe houten vlonders te plaatsen voor een stabielere ondergrond. Deze houtenvloer heeft s’avonds goed als dansvloer gediend.

Als u niet een geschikte tuin heeft om een luxe pro partytent te plaatsen of u geeft uw feestje liever in uw eigen huiskamer, dan zijn hier vele mogelijkheden voor om uw woonkamer om te bouwen naar een gezellige ruimte voor uw gasten. Onderstaande foto is genomen bij een klant die er voor gekozen heeft om statafels met rokken en desgin barkrukken in de woonkamer te zetten zodat dit het feestje net even een iets chiquere uitstraling geeft.

Voor een jaarlijks terugkerend festival voor mensen die hun oorsprong uit Eritrea bevinden maar in Nederland wonen, is er voor het laatste weekend van september een grote bijeenkomst in Hoogvliet. Bij ‘Villa de Heerlijkheid ‘ in Hoogvliet moesten wij voor de klant 2x een luxe pro. Partytent van 6×12 plaatsen en 1x een luxe pro. Partytent van 4×12. Aangezien dit feest tot in de late uurtjes duurt, is er in iedere luxe pro.Partytent gekozen om een dubbele chique partyverlichting snoer te hangen. Om het verder in de avond een beetje behaaglijk te houden zijn er in iedere luxe pro. Partytent meerdere elektrische nokheaters geplaatst. Door deze nokheaters te plaatsen in de nok van het frame, wordt de ruimte optimaal benut.

Voor een speciale gelegenheid wenste de klant groots uit te pakken. Zo werd een gedeelte van de tuin geheel overkapt met 2 luxe pro. Partytenten van de maat 4×12 en 6×12. Door deze 2 luxe pro. Partytenten te koppelen ontstond de ideale maat van 10×12. Aangezien er een gedeelte van de overkapping gras als ondergrond had, is er gekozen deze te bedekken met houten vlonders die ook direct als dansvloer hun dienst bewezen. De statafelrokken met beige rokken en de speciale verlichting maakten het geheel af.

Uw 50ste verjaardag is natuurlijk een hele bijzondere verjaardag. Deze meneer besloot om het groots aan te pakken. Een luxe pro. Partytent van 6×10 inclusief tafels, stoelen, verlichting, muziekinstallatie, verwarming en een luxe catering om het geheel zo aangenaam mogelijk te maken voor alle gasten. De rubberen vloer met lucht gaatjes in de luxe pro. Partytent zorgde ervoor dat het gras niet zou stikken, maar toch een stevige ondergrond bood voor de tafels en stoelen.

Voor de introductie van de nieuwe Audi A1 heeft Audi dealer Kamsteeg in Noordwijk ons gevraagd een luxe pro. Pagodetent te plaatsen op de boulevard van Noordwijk. Doordat u zelf kunt bepalen waar u de ramen en/of dichte zijden wilt plaatsen is er voor iedere gelegenheid een oplossing, zo ook voor het publiek kennis te laten maken van de nieuwste Audi.

Onderstaande foto’s zijn genomen tijdens een 25-jarig jubileum van het Ganzenhoef politiebureau te Amsterdam. Voor de overdekking is gekozen om 3x een 6m x 12m luxe pro. Partytenten te koppelen. Door het extreem warme weer zijn de zijwanden en kopsekanten weggelaten, zodat de wind goed door de Partytenten heen konden waaien, maar toch een onderdak bracht voor de felle zon. S’avonds hebben de elektrische nokheaters goed hun werk kunnen doen aangezien het s’avonds toch goed kan afkoelen. De chique partyverlichting en statafels met rokken maakten het totaalplaatje af. Aan de foto’s is te zien hoe goed onze luxe pro. Partytenten zijn te koppelen.

Onderstaande foto is genomen op de jaarlijkse Kaeskoppenstad te Alkmaar. De 3x 4m x 12m luxe Partytenten werden verdeeld in meerdere stands waar restauranthouders hun producten aan de man konden brengen. De 4m x 12m luxe pro. Partytent is de ideale maat voor gelegenheden als deze. Door zelf te bepalen welke ramen weggelaten worden, ontstaat er de mogelijkheid om ingangen aan ieder zijde te creëren. Voor deze gelegenheid is ervoor gekozen om alle ramen aan de voorzijde weg te laten. Niet alleen vele particulieren, maar ook vele evenementenbureaus maken veelvoudig gebruik van onze luxe pro. Partytenten.

Onderstaande foto is genomen vlak voor een huwelijksceremonie op een prachtige locatie aan het water. Door gebruik te maken van de luxe houten vlonders kreeg de luxe pro. 4m x 6m Partytent een chique uitstraling. De zijwanden zijn weggelaten i.v.m. het mooie uitzicht.

Onderstaande foto’s zijn genomen bij een klant die de luxe pro. Partytent van 4m x 8m tegen zijn huis heeft aangezet. Doordat je kan kiezen uit 3 type deuren in de kopsekanten, is er altijd een maat die goed past bij uw schuifdeur of dergelijke richting uw tuin. Statafelrokken om uw statafels is een garantie voor een sfeervolle en chique uitstraling.

Onderstaande foto is genomen bij een groep zelfstandigwonende jongeren die de volgende dag een belangrijke opening zouden hebben. Aan de foto is duidelijk te zien hoe strak het dakzeil en hoe hoog de nok is van de luxe pro. 6m x 10m Partytent.

Onderstaande foto is genomen in een luxe pro. 3m x 6m Partytent waar het thema ‘Black & White’ goed gelukt is.

Onderstaande foto toont een luxe pro. 4m x 10m Partytent met statafels en donkerblauwe rokken. Doordat u zelf kunt bepalen welke ramen u weg laat, of zelfs allemaal, kan de tuin goed bij het feest betrokken worden.