Wat houdt precies de ‘max gebruiksperiode 4 dagen ‘ in?

De ‘max. gebruiksperiode 4 dagen’ houdt in dat u maximaal de gehuurde spullen 4 dagen in uw bezit mag houden. De prijs die u ziet is dan ook gebaseerd op 4 dagen in uw bezit houden. Bijvoorbeeld vrijdag ophalen/geleverd krijgen en maandag retour brengen/opgehaald worden is hier een voorbeeld van. Dit heeft de bedoeling onze klanten de ruimte te geven om de spullen op hun gemak op te halen en retour te brengen zonder enige haast. LET OP! U betaalt dus niet 4 maal de huurprijs, echter slechts 1 maal!

Als ik de gehuurde spullen al de volgende dag retour wil brengen, is dat mogelijk? Of moet ik de spullen ook daadwerkelijk 4 dagen houden?

Uiteraard kunt u de spullen eerder retour komen brengen als u dat wilt, ook op zondag als dat u beter uitkomt. Wij zijn namelijk 7 dagen per week open.

Stel dat wij de Partytent niet droog retour kunnen brengen omdat het weer niet mee zit, wordt er dan een deel van onze borg ingehouden?

Als het dusdanig regent dat het niet mogelijk is om de Partytent droog te retourneren, dan zal er geen borg of een gedeelte hiervan worden ingehouden. Wij beschikken over een grote droogruimte. Echter als er zich blubber/zand/etensresten of dergelijke op de Partytent bevinden, dan zijn wij wel genoodzaakt een gedeelte van de borg in te houden. de hoogte hiervan is afhankelijk van de hoeveelheid werk wat wij ondervinden om alles weer schoon te maken. Als tip geef ik daarom iedereen dat u desnoods de Partytent met een waterslang afspuit of dat u met een natte handdoek de vuile plekken weghaalt, aangezien wij liever een natte Partytent retour krijgen dan een vuile.