inspiratie opzetservice
inspiratie opzetservice

Indien u graag wat advies en hulp wenst bij het organiseren van uw feest en/of speciale gelegenheid, dan willen wij u graag een handje helpen. Aan de hand van enkele belangrijke factoren zoals de grootte van de locatie, het aantal gasten, uw budget, het weer, de locatie, enzovoort, zal Partyverhuur Zuidplas een advies uitbrengen. Uiteraard alles geheel vrijblijvend. Verder kunt u onze 350 m² showroom bezoeken die ideaal is voor het opdoen van inspiratie.

Mocht u beslissen om de luxe pro. PVC Partytent of PVC-Coated Easy UP Vouwtent geheel te laten verzorgen, dan bent u ook bij Partyverhuur Zuidplas aan het juiste adres. Een ervaren werknemer zal voor u de gewenste maat luxe pro. PVC Partytent of PVC-Coated Easy UP Vouwtent inclusief accessoires geheel voor u opzetten en weer afbreken op de door u aangegeven tijden. De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de maat en te reserveren onder de kop ‘Opzetservice’ op de homepage. De kosten van deze service komen bovenop de huurprijs. Prijzen van de luxe pro. PVC Pagode tenten zijn al inclusief opzetten/afbreken.

De kosten van deze service komen bovenop de huurprijs en is pas bij te boeken vanaf €150,00 aan huurartikelen in uw winkelmand (excl. gasflessen).